Suzan en Freek op Reurpop

Het duo Suzan en Freek heeft het ondanks alle drukte een gaatje vrij in hun agenda voor Reurpop. Dit akoestische duo covert liedjes in vrijwel elk genre, en daarmee zijn ze ‘op eigen wijze’ in de afgelopen jaren naar de ... Lees meer ...

Het bericht Suzan en Freek wederom op Reurpop verscheen eerst op Reurpop.


Suzan en Freek op Reurpop

Het duo Suzan en Freek heeft het ondanks alle drukte een gaatje vrij in hun agenda voor Reurpop. Dit akoestische duo covert liedjes in vrijwel elk genre, en daarmee zijn ze ‘op eigen wijze’ in de afgelopen jaren naar de top geklommen.

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink, beter bekend als het duo Suzan en Freek stond gisteravond in het Glazen huis van 3FM Serious Request. Met een Kerstmedley en “Altijd wel iemand” hebben ze veel positieve reacties gekregen. Ze hebben de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd om te komen waar ze nu zijn. Optreden deden ze al een tijd, maar nadat hun cover “With You “van Matt Simons in 2013 op YouTube geplaatst werd, ging het erg snel met het duo. O.a. voorprogramma’s van Milow en Walk Off The Earth, maar ook stonden ze op het Sziget festival in Boedapest, een optreden bij RTL Late Night en een volledig uitverkochte clubtour wat vorige week afgetrapt is in Paradiso Amsterdam. Voor februari en maart 2018 zijn zelfs weer 10 nieuwe clubshows gegeven, dus wees er snel bij.

Hun cover “Don’t Let Me Down” van de Chainsmokers is meer dan een miljoen keer bekeken, en ontdekt door niemand minder dan de Chainsmokers zelf. Ook hebben ze filmpjes gemaakt met MAAN, Matt Simons en Paskal Jakobsen (Bløf).

Wij kunnen niet wachten tot dit koppel wederom op Reurpop staat. Het duo mag dit jaar Reurpop openen op vrijdag 8 juni 2018.

Het bericht Suzan en Freek wederom op Reurpop verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop