De Paloma's Reurpop

De beste piratenband van de Achterhoek, De Paloma’s, gaat een ouderwets gezellig Hollands feestje bouwen op Reurpop, zondag 10 juni op het Amsterdamse Plein! Deze zes feestgangers nemen je mee naar ‘die goeie ouwe tijd’, toen er nog geen Spotify ... Lees meer ...

Het bericht De Paloma’s hoofdact op Amsterdamse plein zondag 10 juni verscheen eerst op Reurpop.


De Paloma's Reurpop

De beste piratenband van de Achterhoek, De Paloma’s, gaat een ouderwets gezellig Hollands feestje bouwen op Reurpop, zondag 10 juni op het Amsterdamse Plein!

Deze zes feestgangers nemen je mee naar ‘die goeie ouwe tijd’, toen er nog geen Spotify was, maar wel piratenzenders. Verwacht dan ook veel nostalgische liedjes, vertolkt met onder meer accordeon en hammondorgel.

Haak in op een ouderwetse wals of loop mee in de polonaise op “”. De Paloma’s zullen hun Achterhoekse roots echter niet verloochenen, door af en toe ook wat steviger materiaal van Normaal, Boh Foi Toch en Het Hanska Duo te spelen.

DJ Ronny

Verder keert DJ Ronny terug als huis-dj van het Amsterdamse plein tijdens Reurpop 2018. Van de Bierstube tot het Amstersdamse Plein, als sinds jaar en dag is de immer goedlachse Ron ons feestplatenkanon. Hij is er het hele weekend!

Dus,  zin in een feest van herkenning? Ouderwetse, Hollandse gezelligheid? Inhaken, polonaises, walsen en van je hupsakee? Kom zondag 10 juni naar het Amsterdamse Plein!

Het bericht De Paloma’s hoofdact op Amsterdamse plein zondag 10 juni verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop