Verkeer Reurpop

Reurpop is een festival dat volledig draait op ruim 500 vrijwilligers en meer dan 300 sponsoren. Zonder deze fantastische mensen en bedrijven kan het festival niet draaien. De invulling van onze planning loopt voorspoedig. Echter zoeken we op dit moment ... Lees meer ...

Het bericht Verkeersregelaars gezocht! verscheen eerst op Reurpop.


Verkeer Reurpop

Reurpop is een festival dat volledig draait op ruim 500 vrijwilligers en meer dan 300 sponsoren. Zonder deze fantastische mensen en bedrijven kan het festival niet draaien. De invulling van onze planning loopt voorspoedig. Echter zoeken we op dit moment voornamelijk nog verkeersregelaars, door het plotseling wegvallen van een partij die dit jaar Reurpop zou ontzorgen om het verkeer te regelen. Daarom zijn we genoodzaakt om rond te lobbyen, om aankomend weekend het verkeerschema rond te krijgen.

Graag horen we of jij ons helpen kunt, of dat je iemand kent die ons helpen kan. Bijvoorbeeld: je vader, moeder, broer, zus, zwager, vriend, vriendin, buurman, buurvrouw, collega, directeur et cetera. Opgeven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door deze persoon zich op te laten geven via: www.reurpop.nl/vrijwilliger.

Het bericht Verkeersregelaars gezocht! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop