Reurpop bar

Het mooiste weekend van het jaar (vinden wij 😉 begint vandaag. De kaartjes zijn binnen en de nodige centjes worden opzijgezet. Ook worden de planningen voor de avonden gemaakt zodat niemand zijn favoriete artiest hoeft te missen. Om jullie een ... Lees meer ...

Het bericht Dit kun je verwachten van de vrijdag verscheen eerst op Reurpop.


Reurpop bar

Het mooiste weekend van het jaar (vinden wij 😉 begint vandaag. De kaartjes zijn binnen en de nodige centjes worden opzijgezet. Ook worden de planningen voor de avonden gemaakt zodat niemand zijn favoriete artiest hoeft te missen. Om jullie een handje op weg te helpen is hier een korte tijdreis naar de Reurpopvrijdag.

Om half 8 gaan de deuren van het terrein open en zal onder andere Party DJ Martin het weekend aftrappen met zowel oude als nieuwe hits. Wanneer de eerste biertjes zijn genuttigd en de feeststemming er lekker in zit kunnen we zo door gaan rocken met de band Sour Mash.

En om de pijn van de volledig uitverkochte clubtour van het koppel Suzan & Freek iets te verzachten, kan iedereen die geen kaarten heeft, op Reurpop toch genieten van dit muzikale duo. Van 20:30 tot 22:00 zetten ze samen de balzaal op zijn kop! Daarna moet er toch een afweging worden gemaakt; de Handsome Poets met een aantal mega hits die de Top40 hebben gehaald of toch de echte country vibe ervaren met de Johnny Cash-tribute band. Kortom voor ieder wat wils!

En om daarna even terug naar onze eigen Hollandse roots te gaan kunnen we op het Amsterdamse Plein genieten van de echte Nederlandse zanger Danny Froger, die niet alleen goed kan zingen maar ook zeker de looks heeft!

En als de eerste spetterende avond tegen het einde aan loopt zullen twee acts de avond afsluiten. Vannstein (Rammstein-tributeband) zal de avond in de Zandkoele afsluiten met een spetterende afsluitingsshow. Maar ook is er een hardcore afsluiting met DJ Mental Theo. Dus wie nog wat energie kwijt wil kan hakkend losgaan in de Balzaal!

Dus, komen jullie allemaal het Reurpopweekend spetterend beginnen?

Het bericht Dit kun je verwachten van de vrijdag verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop