Reurpop tijdschema

Het weer zal dit weekend schommelen. Zowel zon als regen wordt voorspeld. Hoe het er nu naar uitziet kunnen we ons verheugen op een weekend met zomerse temperaturen rond de 25 graden. En zoals dat met typisch Nederlands weer gaat, ... Lees meer ...

Het bericht Reurpop bestand tegen alle weersomstandigheden verscheen eerst op Reurpop.


Reurpop tijdschema

Het weer zal dit weekend schommelen. Zowel zon als regen wordt voorspeld. Hoe het er nu naar uitziet kunnen we ons verheugen op een weekend met zomerse temperaturen rond de 25 graden. En zoals dat met typisch Nederlands weer gaat, houdt dat in dat er ook kans is op een regen- of onweersbui.

Vrijdagavond blijven de tropische temperaturen aan. De perfecte omstandigheden om van een heerlijke cocktail te genieten. Echter is er ook kans op een onweersbui, al zal het dan erg lokaal zijn. Zaterdag en zondag bestaan voornamelijk uit zonnige perioden en wellicht in de avonden een enkele regen- of onweersbui. Wij hopen natuurlijk dat de weergoden ons goed gezind zijn.

Als organisatie houden wij rekening met al deze weersomstandigheden. Mocht er toch een stortbui naar beneden komen vallen dan staan er genoeg tenten op het terrein waar iedereen kan schuilen. Daarnaast zorgen wij voor voldoende water en extra schaduwplekken, vooral voor de allerkleinste Reurpoppers die op zondag komen. Daarnaast is er ook dit jaar weer voldoende voorraad ranja aanwezig voor de ranjebar en een mogelijkheid op zondag tot insmeren bij de insmeerbar van Schoonheidssalon Melanie.

Het bericht Reurpop bestand tegen alle weersomstandigheden verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop