Kom een kijkje nemen in het Vitaliteitscentrum en maak kennis met ons. Wij vinden het leuk je te mogen ontvangen tijdens onze Open Dag.

Want het Vitaliteitscentrum heeft inmiddels veel disciplines onder één dak die allemaal gericht zijn op jouw vitaliteit. Zowel fysieke vitaliteit als mentale vitaliteit. En juist dat zien wij als de kracht van het Vitaliteitscentrum.

Vraag jij je af hoe het met jouw vitaliteit is gesteld? Je kan het testen tijdens de Open Dag.

Maak kennis met Wilma, Annemieke en Roxanne, de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Oplaat. Of met Anne van diëtistenpraktijk Nieuw Eten.

Laat je rondleiden door de behandelkamers, de oefenruimte om vervolgens een kijkje te nemen bij Karianne van Logopediepraktijk Ruurlo.

Ook de podotherapeut van voetencentrum Wender kom je onderweg tegen. Net als Danielle, bewust leven, stress en burn-out coach.
Vitaliteitscentrum Open Dag 22 maart 2
Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar hypnose en hypnotherapie? Eline, holistisch energetisch hypnotherapeut, kan je er alles over vertellen.

Misschien is het je weleens opgevallen dat in het weekend de ambulance naast het Vitaliteitscentrum te vinden is. Dat is geen toeval want de huisartsenpost opereert in het weekend vanuit het Vitaliteitscentrum.

En dat allemaal onder één dak. Je bent van harte welkom tijdens onze Open Dag, wij kijken er naar uit je te ontmoeten!