Kans op ijzel

Ruurlo – Vandaag, is het geheel bewolkt met in de ochtend nog sneeuw en motregen, waardoor ijzelkan ontstaan en dan wordt hetzeer glad! In de middag is het op de meeste plaatsen droog en plaatselijk kan er wat mist ontstaan. De temperatuur blijft met +1 tot +3 º C. net boven het vriespunt en de wind is zwak en komt uit het zuidwesten. Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog en geheel bewolkt met nevel en mist. De temperatuur daalt naar 0 tot -2 ºC bij een zwakke zuidzuidwesten wind.

Woensdag is het droog en geheel bewolkt en de zon krijgen we weer niet te zien. De temperatuur stijgt naar 0 tot +2 º C. en de wind is matig uit het zuidzuidwesten. Morgennacht is het geheel bewolkt met in de nanacht en ochtend kans op wat natte sneeuw of lichte regen. Er is grote kans op vorming van ijzel en zeer gladde wegen. De temperatuur daalt dan ook niet lager dan 0 tot +2 º C. en de wind is matig uit het zuiden tot zuidoosten. (Bron:
www.weerstationruurlo.nl)
* De kerstsfeer op de foto is vastgelegd door Gerrit Halfman. De nieuwe foto’s in het fotologo op de frontpagina zijn van Jon Florijn.