Vandaag droog, morgen regen

Ruurlo – Vandaag is het overwegend droog en wisselend bewolkt met flinke zonnige perioden. Hier en daar blijft echter een licht regenbuitje mogelijk. De temperatuur stijgt niet hoger dan 12 tot 14 º C. bij een matige noordoosten wind. Komende nacht is het droog en in de avond helder. Na middernacht is het licht tot half bewolkt met flinke opklaringen en een kleine kans op vorst aan de grond. De temperatuur gaat dalen naar 3 tot 5 º C. en de wind is zwak tot matig uit het noordnoordoosten.

Donderdag is het overwegend droog en in de ochtend half bewolkt. In de middag wordt het zwaar tot geheel bewolkt met weinig zon. Later in de middag kan de eerste regen vallen. De temperatuur stijgt naar 12 tot 14 º C. en de wind is matig tot soms vrij krachtig uit het noordoosten.
Morgennacht is het geheel bewolkt en er zijn perioden regen en motregen. De temperatuur daalt naar 3 tot 5 ºC en de wind is zwak en komt uit het noorden. (Bron www.weerstationruurlo.nl)
* Foto: Wim Zoeteman zag gisteren donkere wolken zich samenpakken boven Huize Ruurlo. Gisteren? Hangt die dreiging daar al niet langer!