Even “frissere” lucht


(Het weerbericht is i.v.m. de poll geplaatst in het lettertype Verdana. U kunt de komende weken stemmen welk lettertype u het prettigst te lezen vindt).

Ruurlo – Vandaag is het droog en eerst nog zwaar en later in de ochtend licht tot half bewolkt met vrij veel zon. De temperatuur stijgt in de frissere lucht naar 22 tot 24 ºC. bij een matige tot af en toe een vrij krachtige zuidzuidwesten wind. Komende nacht is het droog, onbewolkt en helder. Het kwik daalt niet lager dan 14 tot 16 ºC. bij een zwakke zuidzuidoosten wind.

Vrijdag is het droog en licht bewolkt met flinke zonnige perioden. De temperatuur stijgt naar 26 tot 28 ºC. en de wind is matig tot af en toe vrij krachtig uit het zuidwesten.Morgennacht is het tot na middernacht droog en licht bewolkt. Na middernacht neemt de bewolking en de kans op een regenbui wat toe. De temperatuur daalt niet lager dan 15 tot 17 ºC bij een zwakke zuiden wind. (Bron: WeerstationRuurlo)

*Twee indrukwekkende beelden van het onweer dat Ruurlo op twee dagen teisterde. De bovenste is van Wim Zoeteman, de onderste van Jon Florijn