Af en toe een buitje

Ruurlo – Vandaag is het zwaar tot geheel bewolkt met af en toe regen of een regenbui. De temperatuur stijgt niet hoger dan 18 tot 20 ºC. en de wind is zwak uit het westen. Komende nacht is zwaar bewolkt met in de avond nog een enkele regenbui. Na middernacht is het droog. De bewolking trekt steeds meer weg en er volgen flinke opklaringen. De temperatuur daalt naar 11 tot 13 ºC. bij een zwakke noordwesten tot westen wind. Daardoor kan er in de vochtige lucht gemakkelijk nevel en mist ontstaan.

Morgen is het half tot zwaar bewolkt met zonnige perioden. Later in de middag neemt de kans op een regenbui toe. De temperatuur stijgt naar 19 tot 21 ºC. bij een zwakke tot af en toe een matige westen wind.
Morgennacht is het droog en half bewolkt met flinke opklaringen. De temperatuur daalt niet lager dan 12 tot 14 ºC bij een zwakke zuiden wind. (Bron: WeerstationRuurlo)
*
Wij zien niet zo snel het verschil, maar volgens Ilja Janssen zijn dit hazen bij het maïsveld. En waar hazen zijn, zijn geen konijnen -aldus Ilja.