Regen bedreigt braderie

Ruurlo – Vandaag is het in de ochtend half tot zwaar bewolkt met opklaringen en nu en dan zon. Rond de middag neemt de bewolking verder toe en daarmee ook de kans op regen. Deze kan later in de middag overgaat in regenbuien, mogelijk met wat onweer. De temperatuur stijgt niet hoger dan 18 tot 20 ºC. en de wind is meestal matig uit het zuidzuidwesten. Komende nacht is het zwaar tot geheel bewolkt met nu en dan opklaringen. Het blijft overwegend droog met grote kans op nevel en mist in de nanacht en vroege ochtend. De temperatuur daalt naar 11 tot 13 ºC. bij een zwakke zuidwesten wind.

Donderdag is het half bewolkt met zonnige perioden die in de middag afgewisseld kunnen worden met een lokale regenbui. De temperatuur stijgt niet hoger dan 18 tot 20 ºC bij een zwakke westen wind.
Morgennacht is het na nog hier en daar wat regen in de avond, droog en half bewolkt met flinke opklaringen. Daardoor kunnen in de nanacht en ochtend nevel en mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 9 tot 11 ºC. bij een zwakke westen tot zuidwesten wind. (Bron: WeerstationRuurlo)
* Op de foto van Ilja Janssen verkent een hommel een bloem.