Goedemiddag lezers…

 

Ruurlo – Goedemiddag lezers. Terwijl William en Kate (hij is wel erg aan het kalen!) zojuist in de echt zijn verbonden, was ik op internet aan het speuren. Helaas heeft het Majesteit dit jaar niet behaagd een Ruurloër te bedanken voor zijn/haar verdiensten aan de gemeenschap. Dus geen koninklijk lintjesbuitje in Ruurlo; de koninklijke regen trok over Neede, Borculo en Eibergen.
Op naar het volgende feest in Ruurlo en dat zal de vierde editie van ReurPop zijn, in het weekeinde van 18 en 19 juni. De  organiserende “Stichting Vrienden van Reurle” heeft dit jaar voor één grote muziektent gekozen. In de Stentor legt bestuurslid Sander Dijkam uit: "We hebben voor deze formule gekozen omdat we in het verleden meerdere keren gezien hebben dat een band voor een lege tent staat op te treden, omdat het publiek voor het optreden in de andere feesttent kiest".  Goed argument en minder organisatie.
Om ‘in de mood” te komen hieronder een blijke van bekwaamheid van een van de optredende groepen, de Fools, “de gekste band van Vlaanderen”.  
Op de foto boven een bord dat ik aantrof op de Wiersseweg. Geen idee wat hier geduid wordt over – ongetwijfeld- een 50-jarige.
Intussen zie ik uit mijn linker ooghoek Het Paar de church verlaten. Zij is oogverblindend mooi en kijkt gelukkiger dan ooit. Als William dit maar kan blijven behappen.

http://www.youtube.com/watch?v=AUJfzp3cPNo