Ruurlo - Voor de derde keer is de LubronGroep hoofdsponsor van het Berkelland Open
Dartstoernooi dat 16 en 17 januari plaatsvindt. Een prettige voortzetting van de samenwerking die vier jaar geleden tot stand is gekomen.

Daar is niet alleen de LubronGroep zeer tevreden over maar Stichting Berkelland Open Darts ook.De LubronGroep gevestigd in Hengelo Gld. Doetinchem en Vorden verheugd dit jaar hoofdsponsor van het Open Darts toernooi in Ruurlo te zijn. De LubronGroep bestaat uit verschillende bedrijven met ieder een eigen specialisme; Lubron technisch intermediair, Bouwkracht Vakpersoneel, Thom Engineers & Office professionals en Réwoud Werving & Selectie. De kracht van de LubronGroep ligt in de techniek en bouw van MBO tot WO niveau in geheel oost Nederland. Onze specialisten kunnen ingezet worden voor het ondersteunen van projecten, het aanpakken van technische uitdagingen. het opvangen van tijdelijke capaciteitsproblemen of voor het invullen van een blijvende functie.

Onze medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd en hebben net dat beetje extra wat ons bedrijf al 16 jaar uniek maakt in de regio. Zeg maar gerust “van vakman naar specialist” aldus Jolanda Lubbers. Bovendien is het met de LubronGroep goed zakendoen. We voldoen aan de NEN 4400-1 norm en zijn gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid. Lubron is Kenteq erkend leerbedrijf voor werktuigbouwkunde en installatie/elektrotechniek tot en met MBO niveau 4.

Daarnaast nemen we veiligheid en gezondheid serieus; we zijn VCU gecertificeerd en zijn aangesloten bij de NBBU. Onze uitgesprokenheid, Achterhoekse nuchterheid, werkersmentaliteit en persoonlijke benadering van mensen maken de LubronGroep tot een bedrijf met een eigen uitstralingvolgens Jolanda Lubbers.

Stichting Berkelland Open Darts organiseert 16 en 17 januari bij partycentrum – restaurant De Luifel in Ruurlo voor de 12e maal het Berkelland Open Dartstoernooi. Zaterdag 16 januari vindt een koppeltoernooi plaats waaraan maximaal 64 koppels kunnen deelnemen.

Bij het singletoernooi op zondag 17 januari is er plek voor maximaal 128 deelnemers. Bij voldoende animo is er ook een jeugdpoule tot 16 jaar, inmiddels is er al voldoende deelname voor een damespoule, voor beide dagen geldt dat inschrijfgeld en sponsorgeld prijzengeld is. Meer info is te vinden op www.berkellandopen.nl

Via deze website kan men zich ook inschrijven.